algemeen

Hoe maak je een promotievideo?

Zwarte Camerarecorder

Zoals bij elke reclame, hoe klein ook, is een promotiefilm veel meer dan een typische advertentie. Het gaat erom een deel van uw boodschap aan het massapubliek door te geven. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden en om een promotionele video effectief te maken.

1. Ken uw publiek

Een fout is om een video te maken en te verwachten dat het universeel is. Het is bedoeld als een advertentie voor u heeft een bedrijf gevestigd. Kijkers huren het om iets voor hen te doen. Ze krijgen te weten wat het product / dienst is. Dus voordat u begint met het maken van de video gewoon een beetje onderzoek naar uw kijkers, zoals de leeftijd ze in zijn, wat ze geïnteresseerd zijn in, wat is hun beleggingsportefeuille en wat is hun ervaring of kennis over uw product / dienst. U kunt een heleboel van deze dingen doen voordat u begint met het opnemen van uw video.

2. Benadruk de voordelen

De meeste mensen willen niet leren over het product/de dienst. Zij willen begrijpen wat de voordelen zijn van het verkrijgen van het product. Een visuele uitleg van de relevantie van het product en wat het doet voor de koper kan gaan een lange weg. Ook over het gebruik van het product door de kijker, het niveau van comfort dat de video moet worden ontworpen rond dat kan ook worden gebrainstormd.

3. Wees specifiek

Verpak zorgvuldig getimede zoekwoorden in uw video. Dit zal centreren uw klanten als hun daadwerkelijk geïnteresseerd in uw video. Bijvoorbeeld, zou u de verkoop van basketbal-. basketbal. manden voor een lidmaatschap club die een 30-minuten durende instructievideo biedt. Dus je zou kunnen richten op de primaire zoekwoord “dnba basketbal prijs” in plaats van “mand”. Wees specifiek over wat u aanbiedt. Onthoud dat uw primaire doel is. “Ik bied de laagste prijs op het internet voor alles”.

4. Wees professioneel

De tekst op uw video is gewoon dat… tekst. Het geluid, de beelden, en de manier waarop het wordt gepresenteerd aan de kijker zal allemaal afhangen van uw budget en mogelijkheden. Gebruik een professionele crew of aanpak, zodat het meer aanvoelt als een TV-show. Als u een product laat zien, zorg er dan voor dat het product duidelijk zichtbaar is. Dit maakt het minder verwarrend voor uw kijkers. Bovendien zien ze het misschien niet eens, dus vermijd indirect verlichte resultaten over uw echte apparatuur. Als uw budget het toelaat, begroet de klanten of de professionele installateur dan op een manier die niet gênant is. Videoproductie

Met behulp van deze tips zal gaan een lange weg naar het creëren van een effectieve promotionele video en kan gewoon misschien krijg je video gezien. Onthoud dat er bij elke reclame een verschil is in de resultaten die het voor uw bedrijf kan opleveren. Zorg ervoor dat je probeert een video te maken die beknopt aansluit bij die bedoeling. Als je het eenmaal onder de knie hebt, kan het zomaar zijn dat je op weg bent naar succes.